YPZ Lustrum hero website
 
Balloons

WE BESTAAN 10 JAAR!

Dat laten we niet ongemerkt aan ons voorbij gaan natuurlijk.

Dus zet alvast in je agenda: 10 september. Dan gaan we namelijk knallen. Een tipje van de sluier: hartje Zwolle, aan het water, heerlijk eten, lekker drinken, Zwolse celebrities en de voetjes van de vloer!

Houd je agenda vast vrij vanaf eind van de middag tot 00:00. 

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de lustrum updates. Of zet jezelf alvast op de wachtlijst. Dan ben je gegarandeerd van een plek. Je hoeft nog niet te betalen.

 

Nog nooit bij ons geweest? Wees welkom! Introducé meenemen? Dat mag zeker! Oud-lid en zin in een reünie? Vinden we superleuk!

Kortom: we gaan hier echt een feest van maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

 

Ben jij erbij?

Blijf op de hoogte en zet jezelf direct op de wachtlijst!

Laat je naam en e-mailadres achter en dan ben je als eerste op de hoogte van alle updates. Ben jij nu al net zo enthousiast als wij en wil je er sowieso bij zijn? Zet jezelf dan direct op de wachtlijst. Zo ben jij gegarandeerd van een plek! Dit is vrijblijvend en je hoeft nog niets te betalen.

Bedankt voor je aanmelding! Vanaf nu ben jij als eerste op de hoogte van alle lustrum updates.

 

Het lustrum team

Heb je een vraag over het feest? Of heb je een leuk idee wat je wilt voorleggen? Schroom niet om een van ons aan te schieten! Je kunt ons appen, bellen of natuurlijk aanspreken op een van de YPZ activiteiten. 

Sabrya

Özgür

Michel

Micha

Laura

Joyce

10.09.2022
We zien jullie dan!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
22137033_1888129877870975_4817042040251554803_o-1500x500.jpg