top of page

Over Young Professionals Zwolle

 

Woon en/of werk jij (net) in Zwolle en omgeving? Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en daarmee je sociale en/of professionele netwerk uit te breiden? Vind je het leuk om eens een kijkje in de keuken te nemen van ondernemingen in en rondom Zwolle? Of ben je geïnteresseerd in deelname aan andere originele activiteiten, waar ook nog eens wat bij te leren valt? Dan ben je bij Young Professionals Zwolle aan het juiste adres!  

 

Young Professionals Zwolle is een vereniging voor ambitieuze startende professionals die werken en/of wonen in Zwolle en omgeving. Binnen YPZ kan je (werk)ervaring uitwisselen en je sociale en/of professionele netwerk uitbreiden op een laagdrempelige en ontspannen manier. Wij organiseren verschillende activiteiten verspreid over het jaar. Houd onze website, nieuwsbrief en socials in de gaten voor de actuele evenementen.

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om als introducé deel te nemen aan één van onze activiteiten. Zo kun je zelf ervaren of de vereniging iets voor je is! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via info@ypzwolle.nl.   

Tot snel bij Young Professionals Zwolle!

22137033_1888129877870975_4817042040251554803_o-1500x500.jpg
bottom of page